Forums

ForumsSupport Forum

Dead Zone, stuck at loading screen... Again.

Posted Dec 29, '12 at 8:30am

EvanSH

EvanSH

4 posts

This is the second time this has happened. The game loads until it reaches the "Retrieving Profile" message at the bottom and then simply sits there doing nothing but playing background music. Is anyone else having this issue?

 

Posted Dec 29, '12 at 8:32am

Arceus12

Arceus12

144 posts

The Admins said that they are working to get the MMO running and at the bottom of the game you can click a link which might help you out OK?

 

Posted Dec 29, '12 at 8:34am

EvanSH

EvanSH

4 posts

I've tried everything except clearing my armor games cache. I'll try that next.

 

Posted Dec 29, '12 at 8:38am

EvanSH

EvanSH

4 posts

Nope, still nothing. I guess I'll try some other time, but this is really frustrating.

 

Posted Dec 29, '12 at 8:39am

nirjhar

nirjhar

2 posts

it also happened to me

 

Posted Dec 29, '12 at 8:39am

Arceus12

Arceus12

144 posts

Yep i know but you could try filing in the form or just try again later.

 

Posted Dec 30, '12 at 5:19am

MrDayCee

MrDayCee

8,254 posts

Moderator

Most problems occurring with MMO games are simply connection failure related, such as this one probably is too. There's nothing else to do but trying to reconnect to the game with refreshing the page and logging off and in again. You did check the in-game help section for any exsisting problems already I assume? =)

 
Reply to Dead Zone, stuck at loading screen... Again.

You must be logged in to post a reply!