ForumsSupport ForumIn-game screen quests not working

11 1360
xXxDAPRO89xXx
offline
xXxDAPRO89xXx
6,794 posts
Count

When I go to a game... (the quests that it has are below right?)
Well when I rollover the plaque nothing happens... Forcing me to go back and check in the quests screen. Is this something that is meant to be? Or just a glitch?

  • 11 Replies
MrDayCee
offline
MrDayCee
13,553 posts
King

It is a glitch so to speak... the allignment of the quests aren't quite set yet, so you might have to hover over them a few times to see the data show up, ok? Also... I assume this was for every game having quests, right? Or was it for a single game in particular? =)

xXxDAPRO89xXx
offline
xXxDAPRO89xXx
6,794 posts
Count

Hovering over it many times doesn't work... :P And yes it is on every game currently.

MrDayCee
offline
MrDayCee
13,553 posts
King

Which browser are you using? Try switching to FF or Chrome and see if it persists, ok? =)

xXxDAPRO89xXx
offline
xXxDAPRO89xXx
6,794 posts
Count

Okay I'll try chrome... I was currently using IE...

Ferret
offline
Ferret
9,293 posts
Constable

Sometimes you need to clear your cache in rare cases. Let us know if it's fixed.

Hikakin_Fan
offline
Hikakin_Fan
397 posts
Baron

Okay... Cleared my cache. That didn't do anything.
But on chrome hovering over the quest shows it's description. Looks like it is just a problem with IE :P

xXxDAPRO89xXx
offline
xXxDAPRO89xXx
6,794 posts
Count

Hmm... Looks like Hikakin was having the same problems as me. But chrome does work ^^

MrDayCee
offline
MrDayCee
13,553 posts
King

Somehow this problem surfaces when using FireFox or Explorer, but Chrome works fine. Strange... and they don't show at all, not even after a while trying? =)

xXxDAPRO89xXx
offline
xXxDAPRO89xXx
6,794 posts
Count

Nope... Tried for three days now, all at different times (AG lags at night)
But it's not in my way that much... Considering I only really play Bad Eggs now ^^

MrDayCee
offline
MrDayCee
13,553 posts
King

Wait untill they come up with quests for that game... =P

Anyway, this doesn't pinpoint the problem... can you tell me if the problem persists with Chrome as well?

xXxDAPRO89xXx
offline
xXxDAPRO89xXx
6,794 posts
Count

What do you mean? I said that on Chrome there is no problem :P I'm currently using IE,

Showing 1-11 of 11