ForumsSupport Forum[Request] Unknown Writer

8 1356
winmaster1
offline
winmaster1
641 posts
430

I've seen ths on several other accounts, always thinking it was an unrecognized user, but all my comments don't have the username, and the armatar is just a "?" sign.

What is this? Quick Link to Messenger

  • 8 Replies
Gantic
online
Gantic
11,752 posts
33,275

I'm not seeing that.

GhostOfMatrix
offline
GhostOfMatrix
15,526 posts
6,600

This is what I see:
http://i.imgur.com/mg6JilH.png

I'm using Chrome if that matters at all.

Gantic
online
Gantic
11,752 posts
33,275

Browser almost always matters, but I'm not seeing that in Chrome either.

UnleashedUponMankind
online
UnleashedUponMankind
11,282 posts
21,760

Checked with IE, i dont even see the symbols GOM posted, i only see a box with a lil red "x" in the centre, but only on winmasters page (i checked GOMs, gantics and my page, no problems).

pangtongshu
offline
pangtongshu
9,995 posts
3,285

but only on winmasters page


Wasn't this one of the parts of the Rogue Glitch?
pangtongshu
offline
pangtongshu
9,995 posts
3,285

IAgreeWithYou is having it...the names and armatars of the user posting aren't showing up in his comments..and in his friends list the armatars are showing up but not the user name

winmaster1
offline
winmaster1
641 posts
430

The messenger is fine, the friends glitch I have seen on several other accounts, but I have never had it.

winmaster1
offline
winmaster1
641 posts
430

Please lock this thread now, I posted on my profile once, and my armatar showed up. I re-loaded to see if it will receive the glitch, but the other armatars showed up, too, and it's all fixed, just because of my post here.

Showing 1-8 of 8