ForumsSupport Forum[Answered] Armatar Disappearance

11 1718
Patrick2011
online
Patrick2011
12,312 posts
8,010

Apparently, heyitsleo has no armatar. At least that's what his profile shows. Here's a screenshot:

http://i1225.photobucket.com/albums/ee400/Patrick2011b/Images%20for%20Armor%20Games/NoArmatar_zpsc999998b.jpg

However, the about page shows heyitsleo as using a custom armatar. Here's a screenshot of the about page:

http://i1225.photobucket.com/albums/ee400/Patrick2011b/Images%20for%20Armor%20Games/AboutPagedeniesNoArmatar_zps20a1809a.jpg

Something must be wrong here.

  • 11 Replies
nichodemus
offline
nichodemus
14,333 posts
24,220

It's back on...glitch maybe...

Patrick2011
online
Patrick2011
12,312 posts
8,010

It's back on...glitch maybe...


Wrong. The profile is still glitched.
Andrewlolman
offline
Andrewlolman
82 posts
5,045

it could be a glitch or he put his own picture by some how

Patrick2011
online
Patrick2011
12,312 posts
8,010

it could be a glitch or he put his own picture by some how


heyitsleo is already supposed to have a custom armatar. Besides, if he chose a blank armatar as a custom armatar, that would show up as a white box, but there is no box at all.
Ferret
offline
Ferret
9,281 posts
6,150

Looks OK to me now!

Patrick2011
online
Patrick2011
12,312 posts
8,010

It's still glitched for me.

UnleashedUponMankind
offline
UnleashedUponMankind
11,286 posts
21,760

No problems on my side... i checked it with IE and chrome, both work fine.

dav123
offline
dav123
105 posts
4,595

=/
just wait a couple of days and it will show up.

Timurovich
offline
Timurovich
24 posts
1,180

I had this glitch, but tommorow it got fixed.

Patrick2011
online
Patrick2011
12,312 posts
8,010

Update: heyitsleo's profile is still glitched, but the about page shows him with an armatar. Also, heyitsleo recently made a post and shows with no armatar in the forums.

Ferret
offline
Ferret
9,281 posts
6,150

Have you tried clearing your cookies/cache? It looks good to me.

Showing 1-11 of 11