Forums

ForumsSupport Forum

[Answered] Can't play any game

Posted Aug 15, '13 at 11:45am

brp47

brp47

558 posts

I just get a white screen like the background, have tried closing and re-opening the browser.

browser: Google Chrome
flash: Up to date
Java: Up to date
Print screen below

http://prntscr.com/1lerjo

 

Posted Aug 15, '13 at 11:46am

brp47

brp47

558 posts

Okay the print screen doesn't like loading properly, how about now? (sorry double post)

http://img856.imageshack.us/img856/3065/xz4w.png

 

Posted Aug 15, '13 at 12:11pm

Ferret

Ferret

6,472 posts

Administrator

Yes, I'm seeing that issue.  We're looking into it. :)

 

Posted Aug 15, '13 at 12:20pm

UnleashedUponMankind

UnleashedUponMankind

5,808 posts

Moderator

Sometimes a simple site-refresh might help.

 

Posted Aug 15, '13 at 12:26pm

StarfireTBT

StarfireTBT

6 posts

I have the same problem.  I have a screenshot but I don't know how to post it, it keeps asking for a URL.

 

Posted Aug 15, '13 at 12:29pm

Ferret

Ferret

6,472 posts

Administrator

It's OK Starfire, we see the issue.  We're working on it.

 

Posted Aug 15, '13 at 1:09pm

brp47

brp47

558 posts

It's fixed for me now, thanks for your super fast responses as always Ferret!

 

Posted Aug 15, '13 at 1:22pm

Ferret

Ferret

6,472 posts

Administrator

*Salute* I'm just the guy on the ground, we have some awesome people helping fix the issue.  Boppins is the guy who fixed it today. :)

 

Posted Aug 15, '13 at 2:47pm

J0shBl4cK

J0shBl4cK

3 posts

Unfortunately I can't agree with that. My screen stays white. Can't play any game.
So - is the issue fixed for Google Chrome only?
I am using firefox.
Java / Flash are up to date.

 

Posted Aug 15, '13 at 3:22pm

tolo1980

tolo1980

3 posts

I'm using Firefox and can't even log in.  Had to use IE, and it took several tries, to post here.

 
Reply to [Answered] Can't play any game

You must be logged in to post a reply!