Forums

ForumsSupport Forum

[MAIN THREAD] Black Screen <- Read Last Comment

Thread Locked

Posted Oct 1, '13 at 6:39pm

SpearAndSword

SpearAndSword

41 posts

I think I've found the problem for me.

It's not the Google Ads (I think), but rather the youtube advertisement that plays right in the beginning.  I checked what urls were being blocked when I tried to load the game and that was the only one (youtube), which I block at home because of the kids and at work it's always blocked by the sysadmin.  So I allowed it and tried the game again and it worked: first I saw the video and then I got to the game.

So that appears to be the problem for me, maybe for others also.  Is there anyway to revisit that policy of putting a youtube ad before the game loads?  Obviously I can get around it at home but for work, there's no way (and I suspect, any sysadmins that have youtube blocked for their network).

 

Posted Oct 1, '13 at 6:41pm

Ferret

Ferret

5,521 posts

Administrator

It's not actually YouTube, it's Google Ads. At this time we're trying to look at alternative ways around the issue, but in some cases it may have to be fixed on the user end.  Glad it's working for you. :)

 

Posted Oct 1, '13 at 6:45pm

SpearAndSword

SpearAndSword

41 posts

Well, I think the Google Ads is pulling from youtube because that's the url that comes up as blocked.  I rarely play at home because of no time due to the kids, that's why I liked to play from work :)  So I'll just cross my fingers and hope something can be done on your end so it can be accessible from work again.  I'll keep checking back and trying :)

 

Posted Oct 1, '13 at 6:53pm

Ferret

Ferret

5,521 posts

Administrator

Ah, I see what you mean! Thanks for this information SpearAndSword. I've passed it on, we're going to contact Google and find out what their thoughts are. :)

 

Posted Oct 2, '13 at 4:53am

mbbs112

mbbs112

174 posts

guys for some reason no games are working on armorgames for me like Zombotron 2 Time machine and KR but i went to another ebsite and it worked there at Miniclip so this is a problem wit armorgames not us..

 

Posted Oct 2, '13 at 10:46am

Nihilady

Nihilady

2 posts

Thank you SpearAndSword - makes sense as my wk has youtube blocked but not google ads.

 

Posted Oct 2, '13 at 11:45am

Ferret

Ferret

5,521 posts

Administrator

The issue mbbs112 is that users are blocking YouTube or Google Ads.  Generally this occurs at work, school, or when you're behind proxies or firewalls. We're talking to Google to find a solution.

 

Posted Oct 2, '13 at 12:14pm

wethito

wethito

3 posts

my home pc runs the the site fine.  Its on my work computer that the games load with black screens.  I dont have access to all the tech specs obviously, and Im not going to ask my IT dept why my game site doesnt work anymore lol...hope this is resolved soon.

 

Posted Oct 2, '13 at 12:21pm

danielp248

danielp248

3 posts

just wanna confirm what spearandsword said... i have black screen issue and i am behind K9 which blocks youtube... so that is probably the issue

 

Posted Oct 2, '13 at 2:27pm

wethito

wethito

3 posts

i can view you tube on my work comp..but i have black screens on the games here