Forums

ForumsSupport Forum

[Answered] Why none of the games are loading?

Posted Oct 9, '13 at 7:57am

masterarctic13

masterarctic13

2 posts

hi armor games. am loving your website very much but there is a problem am unable to play any game when ever i open a game there is just a blank black screen it started today. i also tried to shut down my computer,restarted it but no change my flash player is also up to date please help armor games. i hope you'll find a solution soon.

 

Posted Oct 9, '13 at 8:23am

Troglodit

Troglodit

14 posts

fix your flash player dude

 

Posted Oct 9, '13 at 8:36am

UnleashedUponMankind

UnleashedUponMankind

6,451 posts

Moderator

Did you make any changes lately? Install new programs or ads?

If you have any kind of adblocker deactivate it, many people have this "black screen" issue when using an adblocker.

 

Posted Oct 9, '13 at 8:55am

masterarctic13

masterarctic13

2 posts

thx guys ill try these methods out thx once again :)

 

Posted Oct 9, '13 at 1:24pm

Ferret

Ferret

6,819 posts

Administrator

Often this can have to do with ad blockers or firewalls. K9 in specific is a big culprit lately it seems. Also if your at school or work, certain firewalls block Google Ads/YouTube which could cause issues.

 

Posted Oct 9, '13 at 3:04pm

SpearAndSword

SpearAndSword

41 posts

"there is just a blank black screen it started today"

I assume this is your home computer? Do you or your family use a "protection" or filter program like K9 or something? It could be that a parent or admin recently changed those settings to block games and or youtube.

 

Posted Oct 10, '13 at 3:26am

roadrunner2n

roadrunner2n

1 post

Actually I can't seem to load any games (except MMO) on FF. And I believe it has something to do with that Nivea ad at the begining-it just crashes after the first few seconds (On IE loads but then again the advertisement wasn't there)

 

Posted Oct 12, '13 at 6:51am

boderik

boderik

1 post

Hi, am having the same problem over the last few days
pretty much all games - the advert video loads and is visible for the first 2 or 3 seconds. Small prompt showing countdown to exit the video click starts at 5 secs then shows 4 then jumps back to 5 then screen goes black !

I havent made any hardware or software changes at all.
Am using Firefox if that helps

 

Posted Oct 15, '13 at 1:40am

jerryahmed

jerryahmed

13 posts

I m using Javascript Popup blocker, so is that is blocking my games?

 

Posted Oct 15, '13 at 5:42pm

SpearAndSword

SpearAndSword

41 posts

Could be, disable it and see. Can you normally see Youtube videos (i.e. you can go to their website okay)?

 
Reply to [Answered] Why none of the games are loading?

You must be logged in to post a reply!