ForumsGamesno games working on the mmo page

26 22263
X_FinalBoss_X
offline
X_FinalBoss_X
3 posts
665

been playing wartune for a long time and never had issues. today I tried to log in and it wont let me access any of the mmo games. The list of games pops up but when I click on any of them it cant find the page. Anyone able to explain?

  • 26 Replies
X_FinalBoss_X
offline
X_FinalBoss_X
3 posts
665

(HTTP 500 Internal Server Error. this is what I get when I try to play any of the mmo's. anyone else having issues?

coraline98
offline
coraline98
2 posts
260

I'm having issues playing Game of Thrones Ascent. The game page just won't show up.
The link is here.

Haseo13
offline
Haseo13
1 posts
205

I have the same problem

ddevil6
offline
ddevil6
126 posts
28,165

me too

SeaPiper
offline
SeaPiper
4 posts
2,205

Same problem, tried various browsers. HTTP 500 Internal Server Error, or blank page on each.

morgaine
offline
morgaine
1 posts
1,885

same here.

coraline98
offline
coraline98
2 posts
260

Yes, I also tried different browsers. Both Chrome and Mozilla, and the glitch remains on both. Also, the game I am having issues with (GOT Ascent) seems to be working just fine on other game websites and the developer's website itself. So I guess the problem is with Armor Games. Please fix it asap.

StormWalker
offline
StormWalker
8,255 posts
3,215

I'm also playing Wartune, and it crashed right in the middle of World Boss. 'Network Connection was lost'. Refreshing led to that lovely error screen. I'm on chrome now, and I've tested it on IE, and it still doesn't work.
Basically the same as you people all said.

Clancy12
offline
Clancy12
6,405 posts
16,905

I don't think it is the game itself or AG as they are working for me. I've tried 6 already and they all work fine.

gamerguy12345
offline
gamerguy12345
2,852 posts
6,245

I've tried DotD and Dead Zone on Firefox, Chrome, and IE and none of them work for me.

Armorxz
offline
Armorxz
1 posts
1,475

i got the same problem..

sploder666
offline
sploder666
4 posts
515

Tried loading DotD in three different browsers. Error is most def on the AG side.

gamerguy12345
offline
gamerguy12345
2,852 posts
6,245

DotD is working for me now. =)

partyvan
offline
partyvan
1 posts
120

Maybe try and clear your flash cache? It'll delete any saved games you have on flash games though.

boppins
online
boppins
704 posts
5,995

This is happening to a subset of users, that are connecting to one of our servers having an issue. I've notified our sysadmins to take a look into this and fix it.

Showing 1-15 of 26