Forums

ForumsSupport Forum

*********WEBSITE MELT DOWN*********

Posted Mar 19, '08 at 7:23pm

ilovecookies14

ilovecookies14

92 posts

Alot of poeple are having the same problem as i had yesterday. When ever we tried to log on into our acount a stupid little box would pop up and we would try to get rid of it...but it would just change to a different screen each time and we couldnt get it to work until like a half an hour later. I am wondering if anyone else has had this problem and if so tell us what happened and when it happened...and if anyone knows why it did that then please tell us all and help us find a solution.

 

Posted Mar 19, '08 at 7:25pm

Jikek

Jikek

1,255 posts

umm dont log out? jk
um i would contact the staff of AG and see if they can do anything

 

Posted Mar 19, '08 at 7:29pm

XCoheedX

XCoheedX

1,061 posts

I had that problem. It happened all of yesterday and a little bit today for me.

 

Posted Mar 19, '08 at 7:37pm

weave

weave

100 posts

for me it wouldnt even connect to armor games. it took me an hr to finally get it to work. i had to restart my computer like 5 times and then it finally started to work.

 

Posted Mar 19, '08 at 10:07pm

MrMonkey3

MrMonkey3

523 posts

They tell you on the main page that IE is having some trouble there are trying to fix it but in the mean time I would switch to Firefox or keep trying.

 

Posted Mar 20, '08 at 2:03am

Kendu10

Kendu10

218 posts

I don't have this problem because i am all the time logged in.

 

Posted Mar 20, '08 at 11:42am

Jikek

Jikek

1,255 posts

same as kendu i never log out unless my friend comes over then i might log out

____________________________________
http://thebrawl.net/signaturegenerator/ike/Jikek/3394-3366-0802/none/none/image.jpg
I am the first on armorgames to manually do a sig O yea :D

 

Posted Mar 20, '08 at 12:21pm

Mandog98

Mandog98

10 posts

i had a diffrent promblem it wounldn't let me play any games it said involed pass word and i now that it was right cause i have my pass word right in front of me

 

Posted Mar 20, '08 at 12:23pm

FlameSkull

FlameSkull

11 posts

What happened??? did the games not work?? yah that happened to me too.

 

Posted Mar 20, '08 at 12:29pm

Jikek

Jikek

1,255 posts

_________________________________________
http://thebrawl.net/signaturegenerator/ike/Jikek/3394-3366-0802/none/none/image.jpg
I am the first person on armorgames to manually post a sig O yea :D

 
Reply to *********WEBSITE MELT DOWN*********

You must be logged in to post a reply!