ForumsSupport ForumSnake Armatar Broken

5 1023
supermape123
offline
supermape123
431 posts
Peasant

OK I've seen at least 5 threads complaining about this.The snake armatar is broken(the first one that you need 300 AP for). It is not just your account that is causing this.I'm not sure when or if it will be fixed.I just wanted to put that out there because I was getting tired of the numerous threads made about this.

Super

  • 5 Replies
brp47
offline
brp47
584 posts
Shepherd

my friend catclaws12 was having this problem not to long ago, unbeknownst to him his armatarr was not showing up only a small logo that my cpu uses when a picture is uncorrectly loaded.

Patrick2011
online
Patrick2011
12,358 posts
Templar

(the first one that you need 300 AP for)


You got two things wrong there:

1) There are no 300 AP armatars.
2) You're not supposed to reveal the AP of an armatar.

Tip: If you see someone with the an image fail as an armatar, tell them that their current armatar is broken.
Roger721
offline
Roger721
1,107 posts
Peasant

Is the snake armatar the only broken?

______________________________________________________________

2) You're not supposed to reveal the AP of an armatar.


Yeah It's a secret. Just like Coca-Cola's recipe.
supermape123
offline
supermape123
431 posts
Peasant

1) There are no 300 AP armatars.

Sorry didn't see that.
2) You're not supposed to reveal the AP of an armatar.

Whoops that must have slipped out.
Tip: If you see someone with the an image fail as an armatar, tell them that their current armatar is broken.

I've done this about 4 or 5 times already,got tired of doing it,and then just decided to make this.
[quote]2) You're not supposed to reveal the AP of an armatar.
[/quote]

Yeah It's a secret. Just like Coca-Cola's recipe.


Yep.Good times.
thaboss
offline
thaboss
1,654 posts
Peasant

You're not supposed to reveal the AP of an armatar.


Oh dears. I think I'll go and remove a certain list from a certain profile!
Showing 1-5 of 5