benjy321's Armatar

benjy321

  • Member since: 2/20/2011
  • Gender: Male
  • AIM: No
  • MSN: Um... No?
  • Yahoo: I think that you can guess...
  • XBOX Live: ...
  • Wii: .................
  • PSN: ............................................................
  • SteamID: What the heck is this?!?! (by the way, NO!)
 
 

About

Okay, this is me. Hi! My name is benjy321. Oh, no, it’s not… whatever. My screen name is benjy321.
I will update whenever I have the chance, and I will be posting new jokes every once and a while…

Here's another one:

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April.
The  second child was named May. What was the third child's name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall
And  he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the
world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet
By  four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the
summer. How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.
Why  not?

8. What was the President's Name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place,
What  place would you be in now?

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk
of
the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other
field, how many haystacks would he have if he combined them all in another
field?

Here are the Answers:

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April.
The  second child was named May. What was the third child's name?
Answer: Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall,
and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the
world?
Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet. [You're not very good
at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet
by
four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the
summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.
Why  not?
Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to
Take  pictures.

8. What was the President's Name in 1975?
Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ...]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place,
What  place would you be in now?
Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place,
not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk
of
the egg is white"?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other
field, how many haystacks would he have if he combined them all in another
field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big
stack.

19Games Rated 31Comments 0Likes 0Forum Posts 0Games Submitted 0Merits

benjy321's Quests (3)

Show All Quests

The Messenger

Rules and Guidelines

Favorite Games