Forums

ForumsSupport Forum

GemCraft

Posted Jun 14, '08 at 3:32pm

Bree

Bree

27 posts

I don't have this but well what browser are you using?It could be that whats wrong.

 

Posted Jun 14, '08 at 3:35pm

Ace_of_Fear

Ace_of_Fear

239 posts

The game wont load for me, is this happening to anyone else?

 

Posted Jun 14, '08 at 3:35pm

Estel

Estel

2,064 posts

Knight

Do you have the most updated Flash Player? Or it could just be construction on the site. Many things seem to be added on to the site, but just haven't been revealed yet.

 

Posted Jun 14, '08 at 3:39pm

mrtim

mrtim

2,907 posts

well, it could be any of the following things:

1) You do not have the latest flash player.
2) You may have Internet Explorer (IE), this browser usually has problems with AG, please use firefox since its better to use firefox
3) there could be construction on this site (not really)
4) it is your internet connection/firewall...

well it seems to be loaded for me... so that game is ok/the site is ok...

 

Posted Jun 14, '08 at 3:42pm

Ace_of_Fear

Ace_of_Fear

239 posts

I played ot yesterday

 

Posted Jun 14, '08 at 3:43pm

Bree

Bree

27 posts

Every game loads for me ha ha!And I have never ever had a problem on AG and I have the bad browser IE!

 

Posted Jun 14, '08 at 3:46pm

Iceburg116

Iceburg116

7 posts

I'm having trouble loadng almost every game.. The only ones I've found that work are Sinjid Shadow of the Ninja, and More Blox Rooms, but the latter has also stopped loadig.
I'm just getting a white screen. No Red X or anything, just white where the screen should be displaying the game..

 

Posted Jun 14, '08 at 3:48pm

Ace_of_Fear

Ace_of_Fear

239 posts

You'll get it eventually

 

Posted Jun 14, '08 at 3:55pm

Iceburg116

Iceburg116

7 posts

I use Internet Explorer, also. Could it Dial-Up? Some games still load, I may just have to find them =[

 

Posted Jun 14, '08 at 4:00pm

drakokirby

drakokirby

1,759 posts

Their is the possibilty that you don't know that when it's fully load, you press the play button. If you do that, it's probably:

A. Your using IE.
B. Computer is old.
C. Your connection is bad and a lot of people are on the internet.
D. You don't have a good Internet company.

 
Reply to GemCraft

You must be logged in to post a reply!