ForumsSupport ForumTopic deleted

59 13803
DEL_139293719fe225e8343fe57a0ab559c76055ed3627532b
offline
Deleted User

This comment has been deleted at the request of the user.

  • 59 Replies
samdawghomie
offline
samdawghomie
3,552 posts
Peasant

Plus, I can't log on to any of the save games like CtC 2 and Exit Path

2014631
offline
2014631
1,855 posts
Nomad

Plus, I can't log on to any of the save games like CtC 2 and Exit Path


Well u gotta log into colony, and it's working fine.
samdawghomie
offline
samdawghomie
3,552 posts
Peasant

That's a seperate server, Jiggmins Blossom server that Krin uses. I am talking bout AG servers

2014631
offline
2014631
1,855 posts
Nomad

Oh. :P Well AG is working fine for the most part now.

samdawghomie
offline
samdawghomie
3,552 posts
Peasant

Yup, I guess that is nice, since it crashed for a pretty long while

2014631
offline
2014631
1,855 posts
Nomad

Yup, I guess that is nice, since it crashed for a pretty long while


Yeah. I got to the forums a couple times, but I couldn't get into any of the threads
Gametesta
offline
Gametesta
1,707 posts
Nomad

I could get the main page up but i couldn't load any of the other pages.

2014631
offline
2014631
1,855 posts
Nomad

I could get the main page up but i couldn't load any of the other pages.


What you had to do in order to get into the forums is you type in the url.
Gametesta
offline
Gametesta
1,707 posts
Nomad

What you had to do in order to get into the forums is you type in the url.


I did that...
2014631
offline
2014631
1,855 posts
Nomad

I did that...


huh. Well, it took me a few tries. Maybe my computer's just faster or something
knight_34
offline
knight_34
13,832 posts
Farmer

Nah, not really.

What happened to me, is that the site suddenly lagged down to the extreme. I'd never be able to navigate off the main page. The site said an account was logged in, but the account had no name. Once I managed to log out of that, I tried logging in with this account. Site said it was an invalid account until after a few tries. Still slow, I finally was able to log in. Then the entire site below the top bar (with all the links) disapppeared. A while after that, all I got was a string of text with the word "stop" and a long string of numbers.

Hmm.. The site went back up sometime after that.

I don't know how long the site was down for me, as I spent most of my time asleep. Yeah.

vinster132
offline
vinster132
5,881 posts
Jester

The home page was messed up when it was crashed. The community showed nothing. Just blank except for the things on top. I couldn't log on. I kept trying but then I gave up. So, I don't know when it was back to normal. I couldn't play a game. The player ranking showed nothing...And I was on Kong for a bit talking to plokkey and firetail...I wonder what happened....

2014631
offline
2014631
1,855 posts
Nomad

The home page was messed up when it was crashed. The community showed nothing. Just blank except for the things on top. I couldn't log on. I kept trying but then I gave up. So, I don't know when it was back to normal. I couldn't play a game. The player ranking showed nothing...And I was on Kong for a bit talking to plokkey and firetail...I wonder what happened....


That's what happened to most people. (Besides the talking to plokkey and firetail part lol)
CommanderDude7
offline
CommanderDude7
4,690 posts
Nomad

phew only about a day gone from being on armor games. Nice job getting it up again while it was down just started a knog account talked to people over there.

Gametesta
offline
Gametesta
1,707 posts
Nomad

Hopefully we see some official reasoning behind this. Hopefully a blog post.

Showing 31-45 of 59

We may use cookies to help customize your experience, including performing analytics and serving ads.
Learn More