ForumsSupport ForumKingdom Rush background glitch...

26 2485
MrDayCee
offline
MrDayCee
13,381 posts
30,385

I noticed a weird glitch happening with the positioning of the background advertisement of the "Kingdom Rush" game all over the ArmorGames website today...

Wherever the background advertisement is present, it seems like the positioning of it is off. Normally, you click on the side banner (left and right) to go to the particular advertisement, but this time the 'clickable area' (for lack of a better word) is right smack in the middle of the website, usually positioned right over the message box on a profile or in the threads!
So every time you click on the message box to write there, instead... you click on the advertisement and a new window opens.

Maybe re-positioning of the 'clickable area' is needed here?

(@ Justin : I wrote this in a thread, because I'm at work and can't send emails to you, which would have been quicker... hope you don't mind and see it in time!)

  • 26 Replies
LucasDaLegend
offline
LucasDaLegend
1,069 posts
370

It doesn't do that for me either. It works just fine clicking on the left and right ads. I don't think it is a problem with the site. It could just be one of those really odd AG faults again that usually go over time.

devsaupa
offline
devsaupa
1,814 posts
440

The glitch may just be on Firefox. But it's annoying the hell out of me right now. Right in the center of the screen.

dragon303
offline
dragon303
3 posts
740

yea, like if you look around alot you can find it. i think its good just to let them know

Zorvex
offline
Zorvex
223 posts
700

the glitch is happening to me im useing internet explorer..its a huge invisable link smack dab in the middle of the page..its really annoying i cant do much

Yoshi8521
offline
Yoshi8521
129 posts
320

I've been playing all day today and yesterday. I've used many different browsers. I haven't encountered any glitches yet. It may just be an internet connection.

Zorvex
offline
Zorvex
223 posts
700

it only started happening sometime in the past 8 hours.

Zorvex
offline
Zorvex
223 posts
700

yeah its just on internet explorer...im on google chrome now and its fine.

Sengokura
offline
Sengokura
519 posts
8,105

i SEEM TO HAVE THE SAME PROBLEM. iT HAPPED TO ME5 MINUTES AGO

Sengokura
offline
Sengokura
519 posts
8,105

Sorry for the last post my computer was lagg really bad and i didnt notice the CAPS LOCK was on. I mean the same thing but without the CAPS LOCK.

dragonico
offline
dragonico
478 posts
605

Yup....it happened once again, fail attempt to respond to this, and accidently clicked the invisible ad...
Internet explorer: ya
Google chrome: naw
Dragonico

ChuggaaconroyFan9001
offline
ChuggaaconroyFan9001
3 posts
30

1: I just found the glitch on this page. 2: How long should it take for it to stop? 'Cause I don't want to switch from Windows.

pickpocket
offline
pickpocket
5,989 posts
1,810

its not their for me and i am using firefox. i havent noticed it at all.

Schmiddy1234
offline
Schmiddy1234
1,082 posts
0

i noticed it on internet explorer...
if i click it it takes me to the app store... SO ANNOYING and its right on the place where u write comments so i end up going to that site A LOT!!!! ^_^

Zorvex
offline
Zorvex
223 posts
700

yeah just use a different browser for the time being it should be fixed within the day

phycticpotato
offline
phycticpotato
143 posts
60

Glad someone brought this up because I headed over here to do just that and found this thread. I was just anout to write this post and then -BAM- Hey, lets go to the Itunes store now!

Showing 1-15 of 26