Forums

ForumsSupport Forum

Anyone else having trouble with Shell Shock Live here?

Posted Oct 20, '12 at 2:29am

CommanderPaladin

CommanderPaladin

506 posts

As the name suggests, I am having trouble with SSL on AG.  Specifically, I can't play it currently. 

The problem is that it will not allow me to log in.  In any way.  At all.  Once the game loads, one of two things happens: if I'm logged in to AG already, it does that ghostly-white pie-slice-style loading wheel of doom infinitely, or if I'm not logged in and I hit the "Log In With AG" button, it does that white-bar-being-crossed-by-the-green-loading-bar-of-doom thing infinitely.  Even if I hit the play-as-guest button, I get the same result.

Point is, I currently can't get in to play SSL, and it's starting to really annoy.  Anyone else getting this problem, and if so any notions on causes/solutions?

 

Posted Oct 20, '12 at 3:56am

MrDayCee

MrDayCee

8,646 posts

Moderator

 

Posted Oct 22, '12 at 2:25am

CommanderPaladin

CommanderPaladin

506 posts

I would prefer to communicate via profile message boards, especially since that link there gave a computer security warning when I clicked it.

Justin@armorgames is the same as jroyster22, right?  (if not, who please)

 

Posted Oct 22, '12 at 11:47pm

CommanderPaladin

CommanderPaladin

506 posts

Update: I can't log in to Raze 2 anymore either. 
What is wrong here?!!  Is this a product of those "updates" that keep screwing things up?  Site-wide glitch?  Or what?  This needs fixed.  Now.

 

Posted Oct 23, '12 at 8:45am

UnleashedUponMankind

UnleashedUponMankind

5,565 posts

Moderator

Seems that some (if not all) MMOs have trouble... dunno why, just try again later.

Communication via Mail is better, you cant be sure he is looking at his Message Board and there is always a chance to miss a comment there, but yes, Justin = jroyster22

 

Posted Oct 23, '12 at 10:26am

Masterforger

Masterforger

1,633 posts

I have the same problem. I'd be much obliged if you send me the solution upon finding it. :)

 

Posted Oct 23, '12 at 12:12pm

Ferret

Ferret

6,040 posts

Administrator

CommanderPaladin: Could you attempt to try a different browser and see if the issue remains? For instance if you are using Internet Explorer, attempt Firefox or Chrome.

 

Posted Oct 23, '12 at 2:50pm

CommanderPaladin

CommanderPaladin

506 posts

@ Ferret
I was unable to successfully use other browsers; one wouldn't even go to AG to begin with. 
Additionally, after some checking last night it appears that I can no longer access ANY game here that requires me to log in to resume my progress. 
Has there been some change made to the AG system that would cause this?  If so, it needs to be reversed ASAP.

 

Posted Oct 23, '12 at 4:21pm

Rayce002

Rayce002

126 posts

I believe that this is another form of the Rogue Glitch. Take a look at either of the threads that are below (all talking about the same thing) and what people have to say about it. I've experienced this issue as well and it's very annoying.

http://armorgames.com/community/thread/ … litchiness

http://armorgames.com/community/thread/ … a-solution

 

Posted Oct 23, '12 at 11:19pm

CommanderPaladin

CommanderPaladin

506 posts

@ Rayce
I browsed these forums before posting this thread in hopes of finding clues to a solution.  What is described therein appears to be a slightly different problem; however, it is not inconceivable the two are "strains" of one another.

 
Reply to Anyone else having trouble with Shell Shock Live here?

You must be logged in to post a reply!